Goed nieuws: Van der Voort gaat toch door met darten

11 januari 2017

ANP
Van der Voort knikkert kersverse wereldkampioen Anderson uit The Masters

Vinnie van der Voort, Van der Voort, VINNIE VAN DER VOORT! De darter uit Purmerend is met héérlijk nieuws gekomen: hij blijft toch gewoon pijlen gooien. Lekker hoor!


Het verhaal is bekend: Van der Voort heeft al jaren last van z'n rug en gooit daardoor niet goed. Op het WK werd hij door de rugpijn al in de 1e rond uitgeschakeld en het zag er ook best sneu uit. Van der Voort zat echt te lijden en twijfelde daarom of hij nog wel door wilde gaan als darter.

Toch door!
Maar Vincent heeft even goed nagedacht de afgelopen weken en besloten om toch gewoon te blijven darten. De reden? Hij is het de mensen verschuldigd, zo vindt-ie zelf. Van der Voort zei dat in gesprek met Dartsjournalist.com.

Laatste WK?
Meteen na de verloren pot tegen Max Hopp vertelde Van der Voort dat hij misschien wel z'n laatste WK had gespeeld. "Ik weet het ff niet. Dit moet ik goed laten bezinken. Zoals het er nu naar uitziet is dit m'n laatste WK. Die kans zit er dik in. Eerlijk moet je zijn. Zo heeft het geen zin meer...", zei de darter op de vervelende avond.

Maar hij gaat dus toch door. Baasje!

reacties
ReageerReageer op dit bericht