Teambaas Red Bull: ‘Verstappen lijkt op een labradorpuppy’

10 januari 2017

Pro Shots / Action Images

Dat Max Verstappen zich niet snel gek laat maken, weten we. Zelfs toen hij na een lang raceweekend hoorde dat hij niet business class naar huis kon vliegen nam hij zonder problemen genoegen meet een plekje in de economy class. Het maakt hem allemaal niks uit en dat siert de Limburger ook meteen, vindt Christian Horner.


Verstappen is verfrissend
"Bij anderen was dit een probleem geworden, maar bij Max niet. Dat vind ik zo verfrissend van hem. Hij vindt het gewoon geweldig om een Formule 1-coureur te zijn en te doen wat hij mag doen", zegt Horner. De grote man binnen het team van Red Bull komt daarna met een verrassende vergelijking. "Hij lijkt op een labradorpuppy, die over alles enthousiast is en overal aan mee wil doen." En dat terwijl Verstappen niet altijd gewaardeerd wordt door zijn collega's, vooral vanwege zijn rijstijl.

Nog 10 weken
Het nieuwe seizoen begint pas weer in Maart. En dat lange wachten begint aardig te vervelen voor beide Red Bull coureurs.

Wil jij het belangrijkste FORMULE 1-nieuws gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met F1 AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht