Sevilla-invaller Iborra velt Celta met hattrick

admin • 19:55, 11-12-2016 / Laatste Update: 07:46, 05-01-2024

Sevilla heeft de achterstand op FC Barcelona in de Spaanse voetbalcompetitie weer tot een punt verkleind. Het ons inmiddels bekende Celta de Vigo werd met 0-3 verslagen door de Andalusiërs.

Sevilla heeft zich dankzij invaller Vicente Iborra hersteld van de nederlaag bij Granada van vorig weekend.

Zuivere hattrick!

Iborra maakte een hattrick. De middenvelder kwam aan het begin van de 2e helft in het veld en schoot al snel de 0-1 binnen. De andere 2 treffers vielen in de 84ste en 92ste minuut en het laatste doelpunt was een penalty. Sevilla staat door de overwinning op 30 punten en daarmee blijven de verschillen bovenin de Primera División gelijk. Koploper Real Madrid (37 punten) en nummer twee FC Barcelona (31 punten) wonnen zaterdag allebei al.

Guidetti

Bij Celta de Vigo kwam oud-Feyenoorder John Guidetti halverwege de 2e helft als invaller in het veld. Zijn club, gaat ook verder in de Europa League en staat 11e in de Spaanse competitie met 21 punten.