AAH! Heerlijke Spiranac moet huilen om cyberpesten (video)

6 december 2016

Getty

Ze is met gemak de lekkerste golf(st)er ter wereld: Paige Spiranac. Bij Sportnieuws.nl zijn we al langer fan van haar. Toch valt ze in de conservatieve golfwereld niet bij iedereen in de smaak. De 23-jarige golfster is het zat en spreekt een jaar na haar doorbraak haar frustraties uit. Ze houdt het daarbij niet droog.


Vooral via internet - ze heeft een megainteressant Instagram-account - krijgt Spiranac vaak leuzen binnen als: 'je bent een schande voor het golf!' Daarbij wordt ze zelfs met de dood bedreigd. Het leverde haar een depressie op.
Het zal ongetwijfeld jaloezie zijn. Spiranac won namelijk in haar 1e seizoen direct een toernooi. Ze heeft meer dan een miljoen volgers op social media, waar ze soms levensgevaarlijke dingen uithaalt. ,,Cyberpesten is een enorm probleem en niemand discussieert het ooit. Het is echt niet meer grappig", snikt Spiranac.

We hebben er groot respect voor dat ze dit zo naar buiten brengt, maar heeft Spiranac weleens van Peter R. de Vries gehoord? Onze eigen misdaadverslaggever jaagt al langer op internetpesters hoor!
reacties
ReageerReageer op dit bericht