Luiten loopt sterke laatste ronde op PGA Championship, Walker wint

admin • 09:55, 01-08-2016 / Laatste Update: 04:54, 07-01-2024

Joost Luiten liep een prima laatste ronde op het PGA Championship in Springfield. Hij besloot met een ronde van 65 slagen (-5) en eindigde daarmee op een gedeelde 33ste plek. De Amerikaanse golfer Jimmy Walker won het toernooi. Met drie birdies in de laatste ronde kwam hij uit op -14.

De grote concurrent van Walker, Jason Day uit Australië en de nummer een van de wereld, had slechts één slag meer nodig en werd tweede. Walkers landgenoot Daniel Summerhays eindigde na een sterke laatste ronde op plaats drie.

Het toernooi ging zondag verder nadat het zaterdag in de derde ronde voortijdig werd afgeblazen vanwege het slechte weer.