In beeld: golfbabe en social mediahit Paige Spiranac start profcarrière
i

Getty Images

In beeld: golfbabe en social mediahit Paige Spiranac start profcarrière

admin • 13:47, 09-12-2015 / Laatste Update: 14:16, 12-12-2023

Ze heeft pas afgelopen zomer haar studie communicatie in Amerika afgerond en heeft zich daarna volle bak voorbereid op haar hoofddoel: professioneel golfster worden. Dat is gelukt. Paige Spiranac, een absolute babe en wereldwijde social mediahit, begeeft zich komend weekend voor het eerst in de wereldtop van het vrouwengolf. Niet alleen een parel voor het oog, dus.

In Dubai worden deze dagen de Ladies Masters gehouden. De 22-jarige Paige kan nauwelijks geloven dat ze meedoet, zegt ze tegen 7 days. "Ik denk bijna: hoor ik hier wel te staan? Ja, het is mijn carrière, besef ik. Maar het is echt pas de eerste keer dat ik er zo over denk!"

Pikante plaatjes

Hoewel ze haar eerste stappen in het professionele golf nog moet zetten, heeft ze al een behoorlijke groep fans. Een half miljoen mensen volgen haar op Instagram en 50.000 op Twitter. Uiteraard laat ze geregeld zien wat ze kan op de golf course, maar er zitten ook behoorlijk veel pikante plaatjes bij!

(tekst loopt door onder foto's)

Zenuwachtig

Het beeld van een sexy social mediahit bij wie alles komt aanwaaien wil ze graag bijstellen. "Op Instagram zie je alleen de hoogtepunten, niet het bloed, zweet en de tranen die in het golf zitten." Zenuwachtig is ze wel voor haar debuut. "Ik probeer niet ziek te worden van de zenuwen. Ik leg mezelf veel druk op. Ik hou gewoon zó veel van golf. Het is mijn leven."

Hopelijk gaan we nog veel van deze engel zien! Video:

 

[video width="640" height="640" mp4="http://sportnieuws.nl/app/uploads/2015/12/Paige-3.mp4"][/video]