Karma is een bitch, ook voor ‘tattoo-boy’ Wallace (video’s)

12 januari 2017

Youtube

Karma is een bitch. Dat ondervond Julian ’The Jackal’ Wallace een paar jaar geleden. Bij de staredown met tegenstander Ben Nguyen plaatste de rijkelijk getatoeëerde vechter heel brutaal zijn vuist in het gezicht van de verbouwereerde Nguyen. Die betaalde het onbeschofte gedrag dubbel en dwars terug in de octagon, toen hij tattoo boy in de eerste ronde knockout sloeg. Inmiddels heeft karma haar werk gedaan.


Van kwaad tot erger
Karma was na het potje namelijk nog niet klaar met Wallace. De gifbeker moest helemaal leeg. In oktober 2016 was de Australische politie naar hem op zoek. 'The Jackal’ werd ervan beschuldigd zijn voormalige vriendin Jesse Jess bijna gewurgd te hebben. Zij maakte de fout met de verkeerde soort noedels thuis te komen en dat vond meneer genoeg om haar eens een flink pak slaag te geven. Door haar uitvoerige MMA-training overleefde Jess de aanval ternauwernood en schopte ze Wallace zelfs knock-out.

Nog geen dag cel
Je zou denken dat de jakhals door de wet getemd zou worden. Niets bleek minder waar. De rechtbank besliste ongelooflijk genoeg in het voordeel van het fraaie heerschap, en gaf Wallace slechts een voorwaardelijke straf. De vechter, die meer tatoeages dan manieren bezit, hoefde nog geen dag in de cel te verblijven.

Kapper, verboden voor vrouwen
Vreemde gang van zaken, daar Down Under. ‘The Jackal’ zal voorlopig de ring niet kunnen betreden. Hij moet zijn centen gaan verdienen met zijn eigen kapperszaak, waar vrouwen overigens geweigerd worden. Hoe kan het ook anders? Met zijn slechte naam zal het waarschijnlijk niet storm lopen..

Karma heeft zijn werk gedaan
Hoe zit het dan met Nguyen? De Vietnamees-Amerikaanse vechter tekende een week geleden een nieuw contract bij de UFC en staat bekend als een talentje dat nauwlettend in de gaten moet worden gehouden. Karma heeft zijn werk gedaan.


Door: Daniel Caraballe
reacties
ReageerReageer op dit bericht