admin • 14:56, 21-10-2014 / Laatste Update: 15:46, 13-12-2023

WEST BROMWICH - Ed Woodward ergerde zich maandagavond zichtbaar aan de slechte prestatie van Manchester United bij West Bromwich Albion (2-2).

Toen de camera op de directeur van de Engelse ploeg van Louis van Gaal stond, was duidelijk te zien dat hij over een speler van zijn team zei: ‘fucking waste of money!’. Ofwel, geldverspilling. Over welke speler Woordward het had is niet duidelijk.

United kwam al in de 8e minuut op achterstand door een doelpunt van Stephane Sessegnon. Invaller Marouane Fellaini maakte vlak na rust de gelijkmaker, maar een kwartier later stond het elftal van Van Gaal opnieuw achter. Saido Berahino leek zijn ploeg naar de zege te schieten. Daley Blind redde 3 minuten voor tijd een punt.