FC Twente in wachtkamer voor rechtszaak om Corona-miljoenen

12 januari 2017

Pro Shots

Als het aan FC Twente legt, dan verschijnt de club zo snel mogelijk voor het internationaal sporttribunaal CAS. De Tukkers hebben alle papieren omtrent de transfer van Jesus Corona op orde en wachten op een datum van de hoorzitting. De zaakwaarnemer van de Mexicaan daagde FC Twente voor de rechter, omdat hij zegt nog 6,3 miljoen euro te krijgen.


Hoofdpijn-dossier
FC Twente wil volgens De Telegraaf eerst weten waar het geld naartoe gaat, voordat er betaalt wordt. De zaak-Corona is een van de hoofdpijndossiers die ook de Belastingdienst onderzoekt. Ondanks eventuele naheffingen hoopt FC Twente zo snel mogelijk gebruik te kunnen maken van de garantstelling van de gemeente Enschede van maximaal 32 miljoen euro.

Voorwaarden
"Wij hebben inmiddels aan alle voorwaarden van de gemeente voldaan, maar de uitkomsten van het Belastingdienstonderzoek zijn nog onzeker”, aldus financieel directeur Erik Velderman. "We beseffen dat we veel vragen, maar gelukkig is er veel vertrouwen vanuit de gemeente. We hopen dat de definitieve raadsbehandeling op korte termijn plaatsvindt.”
reacties
ReageerReageer op dit bericht