Feyenoord bedankt trouwe fans met een vaantje

15 september 2016

REUTERS
Vaantje als bedankje voor fans van Feyenoord

De Feyenoordfans die aanwezig zijn bij het Europese duel met Manchester United, kregen donderdag bij binnenkomst in De Kuip allemaal een vaantje. Met dat kleine aandenken wil de Rotterdamse club de supporters bedanken dat ze toch naar het stadion zijn gekomen, ondanks alle extra veiligheidsmaatregelen en de problematische verkoop van de kaartjes.


Extra maatregelen
Tijdens de Europese thuiswedstrijden van Feyenoord blijven de tribunes pal langs het veld uit voorzorg leeg. Dat betekent dat slechts zo'n 30.000 mensen het stadion in kunnen in plaats van de gebruikelijke 50.000. Feyenoord heeft zo'n 26.000 passe-partouts verkocht aan zijn seizoenkaarthouders voor de Europese thuiswedstrijden tegen Manchester United, Fenerbahçe en Zorja Loehansk.

Netten
Om te verhinderen dat de toeschouwers iets op het veld kunnen gooien, zijn netten van zo'n 10 meter hoog opgehangen. De clubleiding wil koste wat kost voorkomen dat de UEFA overgaat tot uitsluiting van Feyenoord voor de Europese competities.

Wil jij het belangrijkste VOETBALNIEUWS gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met VOETBAL AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht