PSV maakt veel indruk tegen Galatasaray en scoort prachtige goals (video)

admin • 23:05, 18-07-2018 / Laatste Update: 19:41, 04-01-2024

PSV heeft een uitstekende oefenwedstrijd gespeeld tegen Galatasaray. In Zwitserland, waar de Eindhovenaren op trainingskamp zijn, werd het 3-1 voor de Nederlandse landskampioen.

PSV begon met de 2 nieuwe backs in de basis. Dumfries uiteraard op rechts en Angelino aan de linkerkant. Nick Viergever begon centraal achterin.

XI PSV 🆚 @GalatasaraySK

Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever, Angeliño; Ramselaar, Rosario, Pereiro; Malen, De Jong, Bergwijn.#GALPSV pic.twitter.com/jRsvMRYYzO

— PSV (@PSV) 18 juli 2018

Van Bommel zag zijn mannen er lustig op los combineren. PSV vond heel gemakkelijk de vrije man en dat resulteerde in veel kansen. Uitblinker Dumfries legde de bal 5 minuten voor de rust panklaar voor Bergwijn die prachtig afmaakte: 1-0.

41 - Doelpunt PSV! @StevenBergwijn krult de bal in de verre hoek. PSV leidt. #GALPSV pic.twitter.com/PHI60zs2yU

De goals na rust waren nog een stuk mooier. De jongelingen Malen en Gakpo scoorden allebei een pareltje. Malen rondde een mooie aanval af op aangeven van Luuk de Jong en Gakpo schoot van afstand schitterend  raak.

🏟️ | PSV wint de oefenwedstrijd tegen Galatasaray met 3-1. Invaller Cody Gakpo maakte de mooiste van de avond. #GALPSV pic.twitter.com/jlwsMcsPSA