PSV O19 onderuit tegen leeftijdsgenoten Atlético Madrid (video)

admin • 18:59, 23-11-2016 / Laatste Update: 14:20, 12-12-2023

PSV O19 verloor woensdagmiddag met 2-0 van de leeftijdsgenoten van Atlético Madrid in de Youth League. Door de nederlaag komen de Spanjaarden op gelijke hoogte met de talenten van PSV. Beide ploegen hebben nu 10 punten uit 5 gespeelde wedstrijden. Overwintering voor PSV is nog wel steeds mogelijk.

Atlético gaat aan de leiding in de groep van de Eindhovenaren. Zij hebben namelijk een beter onderling resultaat. De eerste ontmoeting eindigde in 0-0. Giovanni zette de thuisploeg in de eerste helft op voorsprong. De aanvaller kon de bal binnenschieten toen PSV-doelman Mike van de Meuelenhof een schot moest lossen.

Nekslag

Na rust drong PSV wel aan, maar de ploeg werd nauwelijks echt gevaarlijk. Toen Sam Lammers en Dante Rigo binnen de lijnen kwamen, liep het wat beter, maar de Spanjaarden deelden in blessuretijd de genadeklap uit aan PSV. Een fout van Van de Muelenhof werd afgestraft door Moreno.