AC Milan moeizaam naar kwartfinales Coppa

admin • 00:26, 13-01-2017 / Laatste Update: 14:04, 07-01-2024

AC Milan heeft donderdagavond moeizaam de kwartfinales bereikt in het Italiaanse bekertoernooi. De nummer vijf van de Serie A versloeg voor eigen publiek de nummer acht Torino met 2-1, na een rustsstand van 0-1.

Andrea Belotti opende voor de bezoekers in de 27ste minuut de score. Pas na ruim een uur trof de thuisploeg doel. Juraj Kucka bracht de gelijkmaker op zijn naam. Amper drie minuten later zorgde Giacomo Bonaventura voor een Milanese voorsprong waaraan Torino nadien niets meer kon veranderen. In de 87e minuut moest Antonio Barreca van Torino nog van het veld na zijn tweede gele kaart.

Kwartfinale

AC Milan speelt in de kwartfinales tegen titelhouder Juventus, dat gisteren met 3-2 won van Atalanta Bergamo.