EL Groep J: Fiorentina en PAOK melden zich na de winter weer

admin • 20:38, 08-12-2016 / Laatste Update: 16:56, 07-01-2024

Fiorentina en PAOK zijn door naar de knock-outfase van de Europa League. Beide teams wonnen donderdagavond hun wedstrijden in groep J. Fiorentina is de nummer 1 met 13 punten, PAOK eindigt als 2e met 10 punten.

Fiorentina

Koploper Fiorentina won in Baku (Azerbeidjan) met 2-1. De Italianen kwamen pas na rust op voorsprong door een doelpunt van Matias Vecino in de 60e minuut. Qarabag FK deed daarna wat terug via Reynaldo, maar Federico Chiesa besliste de pot in de 76e minuut. De matchwinnaar is er na de winter niet bij in de 1e wedstrijd voor Fiorentina; hij kreeg in de 84e minuut zijn 2e geel en dus rood.

PAOK

PAOK had een makkelijk avondje. De Grieken wonnen in eigen land met 2-0 van Slovan Liberec. Garry Mendes Rodrigues scoorde in de 29e minuut de 1e goal en na rust was het Dimitrios Pelkas die in de 67e minuut de winnende maakte voor PAOK.