Feyenoord krijgt niet meer kaarten voor uitduel met Manchester United

8 november 2016

ANP
Manchester blijft bij 3100 kaarten voor Feyenoord

Feyenoord krijgt voor de uitwedstrijd tegen Manchester United in de Europa League definitief niet meer kaarten dan 3100. De leiding van de Rotterdamse club deed een laatste poging om meer tickets voor de aanhang te krijgen, maar Manchester ging daar niet in mee.


Feyenoord denkt dat er over ruim twee weken veel meer fans dan 3100 naar Engeland gaan. De autoriteiten in Manchester zijn niet van plan een fanzone in te richten. Feyenoord roept daarom dinsdag de supporters die geen ticket hebben op om thuis te blijven.

Omwisselen
Supporters die via Feyenoord een kaart hebben gereserveerd, kunnen die kaart pas in Engeland omwisselen. Feyenoord wilde het omwisselen in Nederland laten plaatsvinden, zoals ook rondom de uitwedstrijden tegen Fenerbahçe en Zorja Loegansk is gebeurd. Zowel Manchester United als de politie in Manchester wil dat dat in Manchester gebeurt. Om die reden heeft Manchester United tot dusverre geen kaarten naar Feyenoord gestuurd.

Wil jij het belangrijkste VOETBALNIEUWS gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met VOETBAL AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht