Frank de Boer pakt eerste officiële winst met Crystal Palace

admin • 00:49, 23-08-2017 / Laatste Update: 06:34, 08-01-2024

Frank de Boer heeft eindelijk zijn 1ste officiële winst binnen met zijn nieuwe Londense club Crystal Palace. In een wedstrijd om de League Cup was zijn ploeg met 2-1 te sterk voor Ipswich Town. Mag ook wel, want die club komt uit in de Championship, het 2de niveau van Engeland.

Voor De Boer was het lang billenknijpen, maar James McArthur was voor hem de verlosser. In de 76ste en de 85ste minuut maakte hij beide goals voor Palace. De aansluitingstreffer van Bersant Celina in de blessuretijd kwam te laat voor de bezoekers.

De eerste 2 wedstrijden in de Premier League gingen nog verloren voor Palace. Huddersfield Town en Liverpool waren te sterk.

Crystal Palace is dankzij de overwinning door naar de 3de ronde van het Engelse bekertoernooi. Aanstaande zaterdag om 16.00 uur mogen ze het thuis voor de competitie opnemen tegen Swansea City.