Kane doet tribuneklant Janssen meteen vergeten bij Spurs

Brian Vesseur • 18:58, 03-12-2016 / Laatste Update: 20:24, 05-01-2024

Tottenham Hotspur heeft met maar liefst 5-0 gewonnen van Swansea City. Mike van der Hoorn en Leroy Fer stonden in de basis bij de uitploeg en zagen Harry Kane en Christian Eriksen beiden 2 keer scoren. Doordat Kane weer fit is werd Vincent Janssen naar de tribune verbannen.

Kane opende de score op White Hart Lane na 39 minuten via een penalty. Heung-Min Son maakte er vlak voor rust ook nog 2-0 van.

Vlak na rust was het weer Kane die scoorde, op aangeven van zijn Zuid-Koreaanse collega-aanvaller Son. Christian Eriksen, die de assist gaf bij het 2e doelpunt, zorgde zelf na 70 minuten voor de 4-0 en blessuretijd ook nog voor de 5-0.

Hekkensluiter

Door de nederlaag van Swansea staat de club nu onderaan in de Premier League. Voor deze speelronde was Sunderland namelijk de hekkensluiter, maar zij wonnen met 2-1 van Leicester City. The Spurs staan op plek 5.