Koeman speelt in Liverpool gelijk tegen Crystal Palace

admin • 01:16, 01-10-2016 / Laatste Update: 06:27, 07-01-2024

In een boeiend duel hebben Everton en Crystal Palace vrijdagavond de punten gedeeld. Op Goodison Park in Liverpool werd het 1-1.  De doelpunten kwamen van de Belgische spitsen Romelu Lukaku en Christian Benteke.

De blauwe brigade van Ronald Koeman verloor vorige week voor het eerst bij Bournemouth. Een paar dagen eerder werd het ook al uitgeschakeld in de League Cup door Norwich City.

Rode Duivels on fire

De Belgen waren on fire vanavond.  Lukaku bracht Everton in de 35ste minuut uit een vrije trap op voorsprong. De 'Rode Duivel' vierde zijn 5de treffer van dit seizoen, waardoor hij nu samen met Sergio Agüero, Diego Costa en Michail Antonio bovenaan de topscorerslijst staat. Christian Benteke maakte na rust de gelijkmaker.

Met 14 punten uit 7 wedstrijden staat de ploeg van Koeman voorlopig 3de in de Premier League. Crystal Palace neemt met 11 punten de 7de plek in.