Manchester United verliest tegen Watford voor derde keer in acht dagen tijd

anp

admin • 17:03, 18-09-2016 / Laatste Update: 05:54, 05-01-2024

Manchester United heeft zondag voor de derde keer op rij verloren. Na de nederlagen tegen Manchester City (2-1) en Feyenoord (1-0) was Watford nu met 3-1 te sterk voor het team van trainer José Mourinho.

Watford kwam in de eerste helft op voorsprong nadat United-aanvaller Anthony Marial achterin de bal verloor aan Daryl Janmaat. De Nederlandse rechtsback gaf de bal voor op Etienne Capoue, die de bal achter doelman David de Gea schoot.

Gouden wissel

Na ruim een uur spelen kwam ManU op gelijke hoogte door Marcus Rashford, die in de basis mocht starten. In de 83e minuut kwam Watford weer op voorsprong dankzij Juan Camilo Zuniga. De Colombiaan stond nog maar net in het veld als vervanger van die andere doelpuntenmaker, Capoue.

Mourinho greep direct in en bracht Memphis Depay binnen de lijnen voor linksback Luke Shaw. De oud PSV-er zag in de slotfase Troy Deeney vanaf de strafschopstip de wedstrijd echter helemaal in het slot te gooien.