Milan wint van Letschert door gruwelijke comeback (video)

admin • 22:45, 02-10-2016 / Laatste Update: 11:25, 12-12-2023

AC Milan is zondag ontsnapt aan een nederlaag. In de thuiswedstrijd tegen Sassuolo maakte de ploeg van trainer Vincenzo Montella in het laatste kwart van de wedstrijd een gruwelijke comeback. Het stond 1-3, maar Milan won met 4-3.

Giacomo Bonaventura opende in de 9de minuut de score voor Milan. Daarna was het de beurt aan Sassuolo, waar linksback Timo Letschert de hele wedstrijd speelde. Door doelpunten van Matteo Politano (10e minuut) en Francesco Acerbi en Lorenzo Pellegrini na rust, leek het duel in San Siro al snel beslist.

Comeback

Milan gaf daarna gas en Carlos Bacca benutte in de 69ste minuut een strafschop. Hij bracht de hoop bij de thuisclub terug en met succes. Manuel Locatelli zorgde 4 minuten later voor de gelijkmaker. Weer 4 minuten later maakte Gabriel Paletta de 4-3.

AC Milan staat dankzij de late overwinning gedeeld 3de, op 5 punten van koploper Juventus. Vooral voor het talent Locatelli was de wedstrijd speciaal. Het 18-jarige talent scoorde zijn eerste goal ooit voor de Rossoneri en hield het na afloop niet droog:

LOCATELLI BOOOM!!!!!!! MILAN ARE BACK IN THIS 3-3 OMFG!!!!!!!! #MILANSASSUOLO pic.twitter.com/tHdl0iGcnO