Ontbijtshake: Merseyside-derby in de PL, Chinese held Qiang Sun gaat darten!

19 december 2016

Pro Shots

Goedemorgen! Goed geslapen en klaar voor weer een lekker dagje sport? Wij wel! Want in de Premier League staat een héérlijk affiche op het programma: Everton - Liverpool! De Merseyside-derby dus. En ook worden er weer pijltjes gegooid. Wat te denken van Qiang Sun! De Chinese held van vorig WK mag aan de bak in de voorronde.


Sun gaat gooien tegen het jonge talent Corey Cadby in de 1e ronde. De Chinese held kennen we natuurlijk van het WK van 2016. Hij gooide toen ook in de voorronde en pakte maar 1 legje, gooide zelfs een pijl buiten het bord, maar leek vooral te genieten. En de fans vonden hem geweldig! Check hierrr wat er toen ook alweer allemaal gebeurde in Ally Pally.

Programma
Verder zien we maandagavond geen Nederlanders in actie op het WK. Het programma vanaf 20.00 uur:
- Qiang Sun v Corey Cadby (Voorronde)
- Mervyn King v Steve West
- Adrian Lewis v Magnus Caris
- Joe Cullen v Sun/Cadby

Voetbal
Er is vandaag meer spektakel in Engeland. Want in de Premier League wordt de heerlijke derby tussen Everton en Liverpool gevoetbald. Ronald Koeman vs Jurgen Klopp dus! De 2 teams beginnen om 21.00 uur aan hun pot.

In Spanje spelen Athletic Bilbao en Celta de Vigo tegen elkaar. De 2 trappen om 20.45 uur af.

Jupiler League
In Nederland wordt er op het 2e niveau gevoetbald. Krakertje is de pot tussen Jong PSV en MVV. Ook Jong FC Utrecht en Telstar spelen tegen elkaar. De wedstrijden beginnen om 20.00 uur.

Wil jij het belangrijkste VOETBALNIEUWS gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met VOETBAL AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht