Alle PL-samenvattingen: van goal Aké tot de schitterende rentree van Touré

Martijn Baars • 14:12, 20-11-2016 / Laatste Update: 01:48, 08-01-2024

Hierbij de round-up van de Premier League van zaterdag. Alle goals, waaronder die van Nathan Aké voor Bournemouth, die van Harry Kane bij Spurs-West Ham. En de bijzondere terugkeer van Yaya Touré bij Manchester City.

De 21-jarige verdediger, international bij Jong Oranje, kopte in Stoke-on-Trent halverwege de eerste helft het enige doelpunt binnen: 0-1. Bournemouth heeft Aké gehuurd van Chelsea, waar de oud-Feyenoorder door de grote concurrentie weinig uitzicht had op speeltijd.

Lees je dit bericht in onze app en kun je de video's niet zien? Klik dan hier!

Stoke City - Bournemouth 0-1

Aké was voor zijn nieuwe club pas 2 keer als invaller in actie gekomen in de Premier League. Tegen Stoke City mocht de Hagenaar eindelijk starten en de verdediger greep direct zijn kans. De thuisploeg kreeg kort na rust wel een uitgelezen kans op de gelijkmaker, maar Bojan schoot een strafschop tegen de lat. Bij Stoke City speelden Bruno Martins Indi en Erik Pieters de hele wedstrijd.

Manchester United - Arsenal 1-1

Tottenham Hotspur - West Ham United 3-2

Crystal Palace - Manchester City 1-2

Everton - Swansea City 1-1

Watford - Leicester City 2-1

Sunderland - Hull City 3-0

Southampton - Liverpool 0-0