PSG verliest wéér van Monaco

admin • 01:13, 29-08-2016 / Laatste Update: 11:04, 07-01-2024

Paris Saint-Germain heeft in de 3de speelronde van de Franse Ligue 1 met 3-1 verloren bij AS Monaco. Edison Cavani maakte in de 2de helft nog wel een aansluitingstreffer, maar 10 minuten voor tijd werd het duel door een eigen doelpunt van Serge Aurier beslist.

De regerend kampioen van Frankrijk kwam al na 13 minuten op achterstand in het Stade Louis II door een doelpunt van de Portugese middenvelder Joao Moutinho. Kort voor rust verdubbelde de Braziliaan Fabinho met een benutte strafschop de voorsprong voor AS Monaco.

Ongelukkige eigen goal

Na 63 minuten spelen maakte de Uruguyaan Edinson Cavani, die na het vertrek van Zlatan Ibrahimovic de nieuwe centrumspits is bij PSG, de aansluitende 2-1. De Parijzenaars gingen daarna op zoek naar de gelijkmaker, maar via een ongelukkige eigen goal van de Ivoriaanse rechtsback Serge Aurier werd het duel 10 minuten voor tijd beslist.

Vorig seizoen verloor Paris Saint-Germain slechts 2 duels in de competitie. Op 28 februari werd met 2-1 verloren bij Olympique Lyon en op 20 mei werd thuis met 0-2 verloren van AS Monaco.