Real ontsnapt na curieus doelpunt van Granada

admin • 23:41, 07-02-2016 / Laatste Update: 19:20, 08-01-2024

Real Madrid heeft zondagavond in de Spaanse competitie een zwaarbevochten overwinning geboekt bij degradatiekandidaat Granada. Luka Modric maakte vijf minuten voor tijd het bevrijdende doelpunt voor de sterrenploeg van trainer Zinedine Zidane: 1-2. De Kroatische spelmaker knalde de bal van buiten het strafschopgebied prachtig in de kruising.

Modric voorkwam daarmee dat De Koninklijke buitenshuis opnieuw punten zou verspelen in de titelstrijd met FC Barcelona en Atlético Madrid. De Madrileense club heeft vier punten minder dan koploper Barcelona, dat met 2-0 won bij Levante. Atlético pakte zaterdag al de winst tegen Eibar (3-1) en staat tussen de twee aartsrivalen in, drie punten achter de Catalaanse leider.

Curieus doelpunt

Granada kwam halverwege de tweede helft door een curieus doelpunt op gelijke hoogte. Scheidsrechter Jesús Gil Manzano liep in de weg bij een dribbel van juist Modric, die de bal kwijtraakte en Granada een doeltreffende counter begon.

#GRAREAL #GRARMA El Arabi maakt in de 59e min de 1 - 1 voor Granada pic.twitter.com/eXfkh1an9p