Sergio Ramos redt Real opnieuw in blessuretijd

Trevor Wagener • 23:59, 10-12-2016 / Laatste Update: 09:26, 08-01-2024

Real Madrid heeft zich in het thuisduel met Deportiva la Coruña opnieuw behoed voor puntverlies. In de blessuretijd was het -zoals wel vaker dat zo is - Sergio Ramos die de rol van reddende engel op zich naam. Dankzij de aanvoerder wonnen de Madrilenen van de ploeg van Ryan Babel: 3-2.

In de 1e helft drong Real wel aan, maar wist het weinig te creëren. Daar waar landgenoot Babel in de 45ste minuut nog met geel op de bon werd geslingerd, trof Alvaro Morata in de 50ste minuut doel. Zinedine Zidane leek in zijn nopjes, maar verwachtte niet dat Deportivo terug in de wedstrijd kwam.

Billenknijpen

Joselu scoorde tussen de 63ste en de 65ste minuut 2 keer waardoor de rollen werden omgedraaid. Een hectisch slot volgde. Mariano Mejia redde aanvankelijk de eer voor de Galacticos, tot captain Ramos anders besloot. Real staat na deze overwinning liefst 6 punten voor op nummer 2 FC Barcelona.