Sneijder en Gala geven voorsprong en koppositie weg

admin • 00:01, 25-09-2016 / Laatste Update: 11:18, 05-01-2024

De topper in de Turkse competitie tussen Besiktas en Galatasaray is onbeslist geëindigd. Op bezoek bij regerend landskampioen Besiktas verspeelde het Galatasaray van trainer Jan Olde Riekerink met Wesley Sneijder in de basis een 2-0-voorsprong. Het duel eindigde in 2-2.

Beter

Galatasaray had het beste van het spel in de 1e helft. De bezoekers kwamen via treffers van de Zwitser Eren Derdiyok en de Braziliaan Bruma voor rust op 0-2. Besiktas knokte zich echter terug. De Braziliaan Marcelo, voormalig speler van PSV, zorgde in de 73ste minuut voor de 1-2 en 5 minuten later was het via Cenk Tosun gelijk.