Sneijder valt met pijn aan de bovenbeen uit bij winnend Galatasaray

admin • 19:47, 02-10-2016 / Laatste Update: 04:24, 07-01-2024

Voor Wesley Sneijder duurde de thuiswedstrijd van Galatasaray tegen Antalyaspor (3-1) zondag maar een helft. De 32-jarige middenvelder werd in de rust door coach Jan Olde Riekerink gewisseld. De stand was toen 0-1. De reden voor de vervanging van Sneijder is nog niet bekend.

Volgens VI moest de oud-Ajacied in de eerste helft een behandeling aan een bovenbeen ondergaan. Sneijder is voor Oranje opgeroepen voor de komende WK-kwalificatiewedstrijden tegen Wit-Rusland (vrijdag) en Frankrijk (maandag).

Toch verschil zonder Sneijder

Zonder Sneijder wist Galatasaray in het laatste halfuur toch het verschil te maken. Na de gelijkmaker van Selcuk Inan in de 67e minuut scoorde de Duitser Lukas Podolski, die voor Sneijder in het veld was gekomen, binnen 7 minuten 2 keer.

Na 6 duels staat Galatasaray 3de op de ranglijst, op 2 punten van koploper Medipol Basaksehir.