Spurs en Chelsea winnen maar net van laagvliegers

ProShots

admin • 20:16, 20-08-2016 / Laatste Update: 07:01, 05-01-2024

Vincent Janssen heeft bij zijn basisdebuut voor Tottenham Hotspur niet kunnen scoren. Victor Wanyama was in de saaie pot tegen Crystal Palace de matchwinner: 1-0. Chelsea is na 2 wedstrijden nog ongeslagen door een minimale uitoverwinning bij Watford (1-2).

Etienne Capoue bracht Watford na 55 minuten zelfs op een 1-0 voorsprong. Pas in de slotfase kon Chelsea de pot beslissen: aankoop Michy Batshuayi (na 87 minuten) en Diego Costa (90') redden de nieuwe trainer Antonio Conte. Voormalig PSV'er Nordin Amrabat deed mee bij de thuisclub.

Spurs

Janssen, naast international Harry Kane voorin spelend, was meerdere malen dreigend voor de Spurs. In de afwerking zat het de van AZ gekomen aanvaller echter niet mee. Vorige week, bij het gelijkspel (1-1) tegen Koemans Everton, was hij nog als invaller binnen de lijnen gekomen. Michel Vorm verdedigde het doel van Tottenham. Ook de oud-Ajacieden Toby Alderweireld, Jan Vertonghen en Christian Eriksen waren van de partij bij de thuisclub.