Suarez en Messi ranselen Betis ongenadig af (video's)

admin • 22:06, 20-08-2016 / Laatste Update: 16:04, 05-01-2024

Barcelona zal na de 1e speelronde waarschijnlijk weer bovenaan staan in de Primera Division. De kampioen van vorig seizoen rolde Real Betis keihard op: 6-2. Er zaten een paar heerlijke goals tussen.

Arda Turan tikte de 1e goal binnen na een lange bal op Jordi Alba, die de Spanjaard omzette in een assist. De 'Superturk' tike van dichtbij binnen. Daarna kwam Betis op lekkere wijze langszij, waarbij Claudio Bravo er niet zo best uitzag.

Messi maakte nog voor rust de volgende goal:

Messi staat nu ook als blondje in de boeken als doelpuntenmaker in de Primera Divisón.. pic.twitter.com/5QEDoIL9Nd

— Ziggo Sport Totaal (@ZiggoSport) 20 augustus 2016

Nog geen 5 minuten later was Luis Suarez de man die knap binnenschoot:

Geen N (Neymar) van MSN, dan maar MSA met nu ook Luis Suárez die scoort! #barbet #ziggosport pic.twitter.com/eDbDCFD7UL

Betis mocht even rusten met 3-1, maar na rust swingde Barca gewoon verder. Suarez mocht na 56 minuten een heerlijke counter afmaken, waarna Messi bij de eerstvolgende aanval de 5-1 scoorde.

De ultieme counter op Barcelona-manier afgerond. De contra milimétrica #barbet #ziggosport pic.twitter.com/b6Zd0djdf6

8 minuten voor tijd voltooide Suarez zijn hattrick door de 6e op het bord te knallen uit een vrije trap. Niet veel daarna deed Ruben Castro wat terug. De oude spits scoorde uit een rommelige situatie: 6-2.