Swansea en Crystal Palace scoren 5 keer in laatste kwartier, 2 keer Fer

Martijn Baars • 18:56, 26-11-2016 / Laatste Update: 04:51, 07-01-2024

Leroy Fer is getuige geweest van de gekste wedstrijd in de Premier League dit seizoen. De Nederlandse middenvelder scoorde 2 keer voor Swansea City in het waanzinnige duel met Crystal Palace. Het werd in Wales maar liefst 5-4, waarbij de laatste 5 goals in het laatste kwartier vielen!

Twee goals Fer

Crystal Palace gaf in de eerste helft nog een waarschuwing af door op een 1-0 voorsprong te komen op bezoek bij hekkensluiter Swansea. Gylfi Sigurdsson maakte nog wel gelijk, maar daarna was het de beurt aan Fer. De Nederlander scoorde tussen minuut 62 en 64 2 keer en zette zo de 3-1 op het scorebord.

Binnen 10 minuten 3 goals

Een kwartier voor tijd ging het helemaal mis bij de thuisclub. Verdediger James Tomkins maakte in de 75e minuut de aansluitingstreffer. Een paar minuten later tikte Jack Cork de bal achter doelman Fabianski in zijn eigen goal voor de 3-3. Weer een paar minuten later maakte Christian Benteke zelfs ook nog de 3-4.

Blessuretijd nog een goal

Crystal Palace leek daarmee de winst alsnog mee naar huis te kunnen nemen, maar daar stak Fernando Llorente een stokje voor. In de blessuretijd besliste hij de wedstrijd door de 4-4 én de 5-4 te maken. Echt een knotsgek duel!

Check Ziggo Sport voor live-wedstrijden!