Twee rode kaarten is Internazionale te veel tegen Torino

EPA

admin • 09:03, 04-04-2016 / Laatste Update: 03:21, 08-01-2024

Internazionale heeft zich met negen man op het eigen veld voor schut gezet. Het team verloor zondag van middenmoter Torino (1-2) en kan deelname aan de wel vergeten.

In de eerste helft was er niets aan de hand voor de ploeg uit Milaan. Na een handsball van Emiliano Moretti schoot Mauro Icardi de strafschop binnen en kon Inter zonder zorgen de rust in. Daarna ging het toch fout. Cristian Molinaro maakte de 1-1 na tien minuten spelen en nog geen twee minuten later pakte Miranda zijn tweede geel.

Om het allemaal nog erger te maken, haalde Yuko Nagatomo de doorgebroken Andrea Belotti neer in het zestienmetergebied. De Japanner kreeg rood, Belotti schoot de strafschop binnen.

Champions League

Daardoor blijft Inter vijfde in Italië en is de achterstand op AS Roma, dat derde staat en zo recht heeft op deelname aan de voorrondes van de Champions League, gegroeid naar acht punten. Dat gat lijkt met nog zeven wedstrijden te gaan te groot.