Twee treffers Kalinic genoeg voor Fiorentina

Proshots

admin • 23:20, 12-12-2016 / Laatste Update: 04:17, 07-01-2024

Fiorentina mag spits Nikola Kalinic bedanken. Dankzij twee treffers van de Kroaat won Viola maandagavond met 2-1 van Sassuolo.

Al na tien minuten spelen stond de 1-0 op het bord. Kalinic ontving de bal uit een afvallende vrije trap en kwam voor de keeper te staan. Met een behendige actie lepelde hij hem over de doelman heen.

Een half uur later was hij opnieuw trefzeker. De Kroaat hakte vanuit een voorzet van rechts prachtig binnen.  Zo ging de thuisclub met een lekkere voorsprong de rust in.

In de 76ste minuut deed Sassuolo nog wat terug. De doelman van Fiorentina liet de bal uit zijn handen glippen, waarna er vervolgens een fameuze scrimmage ontstond. Verschillende spelers schoten tegen elkaar op, totdat Francesco Acerbi het doel vond. Hij zorgde hiermee voor de eindstand.