Valencia eindigt weer een treurige wedstrijd in 3-3

Getty

admin • 00:06, 10-01-2017 / Laatste Update: 07:02, 08-01-2024

Er moet echt even wat gebeuren bij Valencia. De (sub)topper van vroeger bakt er dit seizoen helemaal niets van. Deze week werd bijvoorbeeld met 4-1 verloren in de beker van Celta de Vigo. Ook maandagavond was het weer niet om over naar Valencia te schrijven. 3 keer stond de ploeg voor, maar ook 3 keer kwam Osasuna langszij.

Valencia mag dan in crisis zijn, het scoorde wel al lekker na 2 minuten. Munir El Haddadi (de huurling van Barcelona ja) maakte een prima aanval af. 5 minuten kon Valencia van de voorsprong genieten. Oriol Riera maakte toen gelijk voor Osasuna. Op slag van rust maakte Riera een eigen doelpunt: 2-1 voor Valencia.

Gemiste pingel

Roberto Torres maakte halverwege de 2e helft gelijk: 2-2. Martín Montoya (ex-Barcelona) zette Valencia 10 minuten later weer op voorsprong, maar dat konden de witten niet vasthouden. Dani Parejo mistte eerst zelfs nog een strafschop op de 4-2, waardoor Carlos Clerc er in blessuretijd 3-3 van kon maken.

Valencia heeft 1 punt voorsprong op een degradatieplek. De club heeft geen technisch directeur of hoofdtrainer.