Valencia verliest ook derde competitiewedstrijd

Trevor Wagener • 22:24, 11-09-2016 / Laatste Update: 10:18, 08-01-2024

Na de twaalfde plek van vorig seizoen is Valencia ook slecht aan dit seizoen begonnen. Valencia verloor zondag in het eigen Mestalla met 2-3 van Real Betis en staat na drie duels nog altijd zonder punten in La Liga.

Ruben Castro scoorde kort voor rust de 0-1 voor Real Betis. Tien minuten na rust zorgde Joaquin, kind van Sevilla en voormalig buitenspeler van Valencia, voor een verdubbeling van de voorsprong voor de ploeg uit Sevilla.

Door goals van aanvaller Rodrigo en Ezequiel Garay, die op de slotdag van de transfermarkt werd overgenomen van Zenit Sint-Petersburg, kwam Valencia een kwartier voor tijd terug tot 2-2. In de blessuretijd van het duel ginge het echter alsnog fout voor Valencia. Ruben Castro zorgde met een late goal voor de 2-3 einstand.

Derde verlies voor Valencia

Eerder dit seizoen verloor Valencia al met 2-4 van Las Palmas en met 1-0 bij Eibar. Volgende week gaat Valencia op bezoek bij Athletic Club in Bilbao. Valencia verkocht deze zomer weer een flink aantal belangrijke spelers, waaronder verdediger Shkodran Mustafi aan Arsenal en spits Paco Alcacer aan FC Barcelona.