WOW! Barca wint pas in laatste seconde door strafschop Messi (video)

admin • 20:14, 22-10-2016 / Laatste Update: 11:41, 12-12-2023

FC Barcelona had het gruwelijk moeilijk zaterdagmiddag. Pas in de laatste seconde van de wedstrijd is de wedstrijd tegen Valencia beslist. Lionel Messi schoot een penalty binnen.

Door een gegeven strafschop, in de laatste seconde van de wedstrijd, gingen de drie punten mee naar Catalonië. Door goals van Messi (2x) en Suarez werd het 2-3. Voor Valencia scoorden Munir en Rodrigo. Iniesta verliet na twintig minuten per brancard zwaar geblesseerd het veld.

Messi verschalkt penaltykiller Diego Alves en bezorgt Barcelona 3-2 zege diep in blessuretijd #ValBar https://t.co/y8EchpgnB2

— Ziggo Sport Totaal (@ZiggoSport) 22 oktober 2016

In het fysieke duel opende de Argentijn ook al de score. Onder luid protest van de Valencia-spelers, die vonden dat Luis Suárez bij het schot van Messi hinderlijk buitenspel stond.

Na rust kwam de thuisploeg op stoom. Uitgerekend Barcelona-huurling Munir El Haddadi scoorde (1-1). Rodrigo zorgde voor 2-1 nadat de Portugees Nani met een bekeken lobje voorgaf.

Suárez bracht beide ploegen na een uur spelen weer op gelijke hoogte. In blessuretijd mocht Messi aanleggen vanaf elf meter en Barcelona naar een voorlopig eerste plaats in de competitie schieten.