Excelsior rekent erop dat het De Wijs kan huren van PSV

11 januari 2017

Pro Shots

Excelsior-trainer Mitchell van der Gaag rekent erop dat de Rotterdammers maandag Jordy de Wijs als versterking kunnen presenteren. Dat gaf hij woensdag aan bij Rijnmond Sport. De verdediger komt op huurbasis over van PSV.


Deze week zal De Wijs nog niet gaan. Phillip Cocu wekte woensdag de indruk dat het waarschijnlijk nog wel even duurt voor de Brabander naar het Westen van het land gaat. Dat wordt dus zo goed als zeker maandag.

Meer spelen
De Wijs moet meer eredivisieminuten maken vindt Cocu, maar hij wil eerst weten hoe zijn selectie er na de winter uitziet en daarom heeft PSV geen haast met de huurtransfer. Mogelijk dat Cocu expres tegenstribbelt omdat PSV en Excelsior zaterdag tegen elkaar spelen. Van der Gaag denk dat de trainer daarom treuzelt.

Zelf zei Cocu dat dat niet het geval is. Hij wil niet dat zijn selectie uitgehold wordt zonder dat er voldoende alternatieven zijn. Wordt dus vervolgd.

Wil jij het belangrijkste VOETBALNIEUWS gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met VOETBAL AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht