Ook Witsel kiest voor Chinese poen: ‘Kan aanbod niet weigeren’

2 januari 2017

Pro Shots / Action Images

En de volgende voetballer in het rijtje dat een mega-deal naar China maakt is: Axel Witsel. Eerder waren er al geruchten dat Witsel naar China kon vertrekken. Hoewel de transfer nog niet bevestigd is heeft de Belg laten weten sowieso voor de miljoenen te gaan, meldt VI.


Tianjin Quanjian
20 miljoen euro zou de Rode Duivel van Zenit Zenit Sint-Petersburg moeten kosten. Witsel tekent voor 4 seizoenen en mag per jaar 18 miljoen euro bijschrijven. Dat zou betekenen dat Witsel per maand zo'n 1,5 miljoen euro gaat verdienen.

Juventus
Witsel laat niet de minste naam schieten om naar Azië te vertrekken. Juventus heeft al langer interesse in de middenvelder en deed afgelopen zomer al een poging hem uit Rusland te halen. Aan Italiaanse media laat hij weten eigenlijk niet anders te kunnen. "dit aanbod kan ik niet naast me neerleggen, ook voor mijn familie niet."

Gudelj
Vorige week maakten Oscar en Carlos Tevez al een lucratieve overstap naar China. Tevez werd daarmee zelfs de best betaalde voetballer ter wereld. Ook Ajax lijkt te kunnen profiteren van de voetbalgekte in China. De ongemotiveerde Gudelj zou ook voor flink wat miljoenen kunnen vertrekken.

Wil jij het belangrijkste VOETBALNIEUWS gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met VOETBAL AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht