Peters laat via video weten dat-ie de komende jaren in 013 blijft ballen

11 januari 2017

Pro Shots

Jordens Peters heeft zijn contract bij Willem II met 2 seizoenen verlengd. Dat betekent dat dat de 29-jarige verdediger nog tot 2020 onder contract staat bij de Tilburgse club. Dat maakte Willem II woensdagavond tijdens de nieuwjaarsreceptie voor de supporters bekend. En Peters maakte zelf via een video bekend dat-ie lekker blijft ballen in 013.


Officieel tekent Peters pas vrijdag, maar hij en de club waren op de laatste dag van het trainingskamp in Spanje al mondeling akkoord. Nu hij de komende jaren het boegbeeld wordt van Willem II leek het de club aardig de supporters als 1e officieel op de hoogte te stellen.

Half jaartje
De onderhandelingen namen bijna een half jaar in beslag. Peters wilde in de nieuwe verbintenis clausules op laten nemen voor het geval Willem II zou degraderen. Uiteindelijk tekent hij toch een contract zonder clausules. Daar staat wel een financiële compensatie tegenover. Peters, die in de zomer nog in de belangstelling stond van Heerenveen, is blij met de uitkomst van de onderhandelingen. "Het gras is elders lang niet altijd groener. Ik ken heel wat spelers die, een illusie armer, op hangende pootjes terugkeerden. Ik ben trots op mijn carriere, ook al zou ik alleen betaald voetbal bij FC Den Bosch en Willem II hebben gespeeld", aldus Peters in gesprek met het Brabants Dagblad.

Aanvoerder Jordens Peters verlengt zijn contract tot 2020! Like om Jordens te feliciteren met deze mooie verlenging!

Een video die is geplaatst door Willem II Tilburg (@official_willemii) op


Wil jij het belangrijkste VOETBALNIEUWS gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met VOETBAL AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht