‘Witsel volgende speler met krankzinnig aanbod uit China’

30 december 2016

EPA

Axel Witsel kan de volgende speler zijn die Europa verlaat voor de Chinese miljoenen. De Belgische middenvelder heeft namelijk een aanbod gekregen van Shanghai SIPG, dat melden Gazzetta Dello Sport en La Stampa. Witsel kan bij de Chinese club zo'n 18 miljoen euro per jaar verdienen, hoeveel de transfersom bedraagt is nog onbekend.


Of Witsel daadwerkelijk ingaat op het Chinese aanbod moet nog blijken, de Belg wil heel graag naar Juventus. Laatstgenoemde heeft inmiddels ook een bedrag van 6 miljoen aangeboden bij Zenit voor de verdiensten van Witsel, maar dat is niet genoeg. “Als Juve iets meer biedt, kan hij gaan. Maar momenteel is van een verhoogd bod geen sprake,” zei assistent-trainer Carlo Nicolini donderdag in een interview.

Rincón
Juventus versterkte zich eerder deze week al met Tomas Rincon, maar Massimiliano Allegri wil nog enkele middenvelders toevoegen aan zijn selectie. Axel Witsel staat met stip op 1. De Belg was afgelopen zomer al dicht bij een overgang naar Turijn, maar tot een transfer kwam het niet. Franck Kessie staat niet meer op het lijstje.
reacties
ReageerReageer op dit bericht