Lewerissa keert na lang blessureleed terug bij Oranje Leeuwinnen

10 januari 2017

Pro Shots

Vanity Lewerissa keert na ruim een jaar afwezigheid terug in de nationale selectie van Oranje. Sarina Wiegman, de interim-bondscoach na het ontslag kort voor kerst van Arjan van der Laan, neemt de 25-jarige aanvalster van PSV mee naar een trainingsstage in Spanje.


De Nederlandse voetbalsters verblijven tussen 16 en 25 januari in La Manga, waar ze oefeninterlands spelen tegen Roemenië en Rusland.

Selectie van 25
Lewerissa liep een jaar geleden een zware knieblessure op. Ze maakte in oktober haar rentree bij PSV. Wiegman heeft een selectie van in totaal 25 voetbalsters geselecteerd voor het komende trainingskamp, met daarin bekende namen als Mandy van den Berg, Daniëlle van de Donk, Lieke Martens en Vivianne Miedema.

EK in eigen land
Oranje zit in de voorbereiding op het EK van komende zomer in eigen land. Wiegman heeft de selectie onder haar hoede tot de KNVB een opvolger heeft gevonden voor Van der Laan.

Wil jij het belangrijkste VOETBALNIEUWS gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met VOETBAL AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht