Willems knipoogt in Newcastle al naar Premier League

10 augustus 2015

anp
Willems knipoogt in Newcastle al naar Premier League

Jetro Willems was zondag op St. James' Park een aandachtig toeschouwer bij Newcastle United - Southampton. De geblesseerde linksback van PSV keek naar zijn vriend en oud-ploeggenoot Georginio Wijnaldum, die met een schitterende kopbal het tweede doelpunt maakte voor van zijn nieuwe club Newcastle (2-2).

Fly to the future✈️

In Newcastle ligt de naam van Willems sindsdien op veler lippen, omdat de Oranje-international - algemeen beschouwd als een van de meest beloftevolle vleugelverdedigers in Europa - zaterdag een foto op zijn Instagramaccount postte vanuit het vliegtuig naar Newcastle. Willems schreef er cryptisch bij: 'Vlieg naar de toekomst.' Supportersfora van The Magpies koppelden die uitspraak aan de zoektocht van Steve McClaren naar een linksbenige verdediger.

Willems is bij PSV al weken uit de roulatie. Hij staat vrijwel zeker tot eind september buitenspel vanwege een verrekking aan een knieband. De Oranje-international liep de blessure vorige maand op in het trainingskamp van de Eindhovenaren in Frankrijk. Hij mist dus zodoende ook dinsdag de seizoensouverture van PSV in Den Haag tegen ADO. Hij wordt vervangen door Simon Poulsen. De Deen kwam transfervrij over van AZ.