Kluge en Grasmann leiden in zesdaagse Rotterdam

10 januari 2017

Photo News
Duits koppel leidt in zesdaagse Rotterdam

De Duitse baanwielrenners Roger Kluge en Christian Grasmann hebben maandag op de 5de en voorlaatste avond van de Zesdaagse van Rotterdam hun leidende positie met succes verdedigd. Het koppel heeft 189 punten vergaard op de wielerbaan van Ahoy en liefst twee ronden voorsprong op hun grootste concurrenten.


Dat is het Deense duo Lasse Norman Hansen en Jesper Mörköv. De Denen hebben echter wel meer punten (243), maar dat is niet waar het om draait bij de Zesdaagse. Het belooft een spannende laatste dag te worden in Ahoy, want mochten Hansen en Mörköv op meer dan 300 punten eindigen, dan krijgen zij een rondje bonus.

Nederlanders
De Nederlanders Pim Ligthart en Raymond Kreder staan 3de in de tussenstand met 115 punten, maar ook al op drie ronden achterstand. De overige prominente Nederlandse duo's hebben een ruimere achterstand. Dylan van Baarle en Wim Stroetinga staan 6de (op 4 rondes met 189 punten), Niki Terpstra en Jens Mouris liggen 6de (op 4 rondes met 132 punten) en Gijs van Hoecke en Dylan Groenewegen bevinden zich op de 10de plek (op 5 rondes met 102 punten).
reacties
ReageerReageer op dit bericht