Adverteren

Sportnieuws.nl voorziet in de behoefte van de nieuwe generatie nieuwsconsumenten. Relevante berichtgeving over alle grote sporten, razendsnel gebracht in de juiste tone of voice. Onze redacteuren bereiken elke maand 12 miljoen unieke bezoekers.

Adverteren op Sportnieuws.nl is een uitstekende manier om in contact te komen met de relatief jonge sportliefhebber. De infographic hierboven geeft een goed beeld van onze bezoekers. Geïnteresseerd in het bereiken van deze sportliefhebbers? Wij bieden de volgende advertentiemethodes aan.

Branded content

Jouw boodschap tussen de redactionele content. Duidelijk gelabeld als gesponsorde content, maar wel in de stijl van een artikel. Geschreven door onze redacteuren, omdat zij als geen ander weten wat de doelgroep waardeert. Uiteraard in goed overleg met de adverteerder.

Zo publiceerden we in samenwerking met Auping een reeks interviews met bekende topsporters. Met daarin onder meer aandacht voor het belang van goede rust voor een wedstrijd.

Review door redactie of sporter

Laat een product of dienst testen door onze redactie of een bekende sporter. In een vorm die aansluit bij onze doelgroep. Eerder lieten we bijvoorbeeld 2 vloggers een voetbalreis vastleggen ter promotie van Voetbalreizen.com.

Win-actie

Onze bezoekers spelen graag een spelletje. Helemaal als ze er een gave prijs mee kunnen winnen. Bovendien laat een opvallend hoog percentage tijdens zo’n win-actie vrijwillig zijn e-mailadres achter voor commerciële doeleinden. Dat is win-win, toch?

Bannering & Remarketing

Niet onze favoriete advertentiemethode. Ook niet van onze bezoekers, trouwens. Toch blijven (rijk opgemaakte) banners een effectieve methode om je merk onder de aandacht te brengen bij een grote groep sportliefhebbers. Bijvoorbeeld als onderdeel van een slimme remarketing-campagne.

Social media

Met een maandelijks bereik van 11 miljoen sportfans, zijn onze social media-kanalen dé plek om op een informele manier in contact te komen met onze fans. Veel acties die we hiervoor beschreven, kunnen bovendien aangejaagd worden via onze social media-kanalen.

Meer informatie?

We denken graag mee over een succesvolle campagne. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons dan een mailtje.