Atletiekkampioene Lolo Jones (37): ‘Ik had nooit moeten zeggen dat ik nog maagd ben’

25 januari 2020

Getty

We worden allemaal geboren als maagd, en dan hebben we het niet over je sterrenbeeld. Dus maagd zijn is hartstikke normaal! Maar maagd zijn als 30-plusser, da's misschien wel redelijk bijzonder. Dat merkt Lolo Jones, die in 2019 opbiechtte dat ze op de ware wacht voor haar allereerste romantische nacht. No sex before marriage!


Ken je Jones niet? Ze was ooit wereldkampioen 60 meter horden en ook wereldkampioen bobsleeën. In haar thuisland USA is ze een beroemdheid die vaak op tv is te zien. Zoals in Celebrity Big Brother, waarin ze haar bekentenis deed. Daar heeft ze nu spijt van. Maar waarom dan?!

Ongeduldig
Toen ze haar maagdelijke status nog niet aan de grote klok had gehangen, kon ze relaxed een date ingaan. Ze kon dan zelf bepalen op welk moment ze tegen 1 vent zou zeggen dat ze pas seks wil als ze getrouwd is. Nu iedereen dat weet is het stukken lastiger geworden om sowieso dates te scoren!

Geen kans
En als dat dan wel lukt, dan gaan die dates stukken stroever. "Daardoor werden alle afspraakjes die ik daarna had, verpest. Het leek alsof ik zelfs geen kans meer had", treurt ze. Gelukkig kan ze haar frustraties kwijt in de sportschool!