WTF?! Is Usain Bolt lid van de geheime orde Illuminati? (video)

23 augustus 2016

Usain Bolt kust baan 6. Foto: AFP

Oké. Voordat je verder leest waarschuwen we je even. Je moet een beetje bijgelovig zijn om dit serieus te nemen. En je moet van complottheorieën houden, net als de meeste Amerikanen. Zoals deze mannetjes op YouTube. Ze zagen allerlei overeenkomsten tussen het gedrag van Usain Bolt en de Illuminati. Je kent het waarschijnlijk wel van het boek Het Bernini Mysterie van Dan Brown. Waarbij professor Robert Langdon codes van de Illuminati moet ontcijferen om zo de Christelijke kerk van Rome te redden. Het vroegere geheime genootschap zou volgens veel complottheorieën nog steeds bestaan. Nu zijn zelfs filmpjes op YouTube trending aan het worden, omdat mensen suggereren dat Usain Bolt bij dit geheime genootschap behoort!


Wat is Illuminati?
De video staat ietsjes naar beneden in dit stuk. Maar heb je geen flauw idee wat Illuminatie is, dan moet je eerst even deze video bekijken. Ze houden erg van symbolen. Die symbolen, bijvoorbeeld het getal 6, zouden ook vaak rond Usain Bolt zwerven.
Bolt bij de Illuminati filmpje 1
De symbolen. Baan 6. Van 666, het getal van het beest. Het getal van Satan. De duivel. Ojee. Welkom in de wereld van de Amerikanen. Die overal een complot in zien. Check deze 2 filmpjes van bijgelovige YouTube-luitjes.
Bolt bij de Illuminati filmpje 2
10 feiten over Illuminati
De film Angles and Demons, van het boek Het Bernini Mysterie.