Anthony Davis en LeBron James leiden Lakers naar zege in topper

BSR

Sjors Tanis • 09:16, 04-12-2019 / Laatste Update: 00:42, 08-01-2024

Los Angeles Lakers blijft voorlopig het best presterende team in de Western Conference van de Amerikaanse basketbalcompetitie NBA. De Lakers versloegen Denver Nuggets, een team dat de competitie ook sterk is gestart, met 105-96.

De topschutters zaten in het winnende kamp: Anthony Davis en LeBron James waren beiden goed voor 25 punten.

Herstel na nederlaag

De Lakers herstelden zich daarmee in Denver van de nederlaag zondag thuis tegen Dallas. Dat was het 1e verlies na 10 overwinningen op rij. Voor Denver, dat Jamal Murray met 22 punten als meest productieve speler had, was het de 2e nederlaag na een serie van 6 overwinningen.

Los Angeles leidde halverwege met 11 punten verschil, maar die marge was in het 3e kwart volledig verdwenen na een 3-punter van Paul Millsap: 72-71. Die voorsprong voor Denver hield niet lang stand. In het 4e kwart liepen de Lakers weer langzaam weg van de thuisploeg.