Eredivisie lonkt voor basketballers van TBG Dragons

5 april 2017

Thinkstock

Een mooie promotie lonkt voor de basketballers van TBG Dragons. De Wijchense club kan volgend seizoen namelijk de stap naar de eredivisie maken. Maar voor het zover is, wordt er nog wel heel wat gevraagd van de fans.


Volgens TBG Dragons zou de stap naar het hoogste niveau een bekroning voor alle jeugdtalenten van Gelderland zijn. “Met toetreding tot de Dutch Basketball League kunnen we onze talenten ook het laatste stapje in hun ontwikkeling als topbasketballer bieden” zegt Raul van Loon, die verantwoordelijk is voor het technisch beleid van de club.

Extra kosten
Maar Dragons kan niet zomaar naar de eredivisie. De club beseft dat de promotie extra kosten met zich meebrengt en zoekt daarom naar nieuwe inkomsten. Zo wil de club seizoenkaarten alvast voorverkopen en hoopt het op extra steun. “We hebben nu een kans om dit voor onze talenten waar te maken en die pakken we met twee handen aan”, aldus Van Loon.

De komende tijd gaat TBG Dragons daarom verschillende acties bekend maken, waarbij het hoopt op de steun van allé Gelderse basketbalfans.