James en Nance Jr. nemen Cleveland bij de hand in winst op Pistons

6 maart 2018

Pro Shots

Detroit Pistons begon afgelopen nacht brutaal tegen de verliezend finalist van vorig seizoen Cleveland Cavaliers. In The Land nam de ploeg van sterspeler Brake Griffin de leiding, maar lang kon het deze niet vasthouden. Uiteindelijk wonnen de Cavs met 112-90.


LeBron James was met 31 punten maar weer eens de grote man namens Cleveland. Hij kreeg bijval van een opvallende naam: Larry Nance Jr. Het was zijn eerste basisplaats voor de Cavs en gelijk scoorde hij 22 punten en nam hij 15 rebounds op zich.

Celtics herstellen zich
Elders in de NBA was het Boston Celtics dat zónder Kyrie Irving op bezoek moest bij Chicago Bulls. Een pittige opgave op papier, maar op de vloer bleek het allemaal minder spannend. De Celtics bewezen ook zonder hun sterspeler te kunnen winnen: 105-89. Daarmee revancheerden ze zich voor de nederlaag tegen Houston Rockets.

Ook San Antonio Spurs won en deed goede zaken in de Western Conference. Na nederlagen tegen New Orleans Pelicans en LA Lakers werd er wél gewonnen van Memphis Grizzlies. Tony Parker, die vanaf de bank begon, was met 23 punten de beste schutter. Door de winst blijven de Spurs meedoen om een ticket voor de play offs.

Overige uitslagen:
Milwaukee Bucks @ Indiana Pacers: 89-92
Phoenix Suns @ Miami Heat: 103-125
Orlando Magic @ Utah Jazz: 80-94
Portland Trailblazers @ LA Lakers: 108-103