🎥 | LA Lakers doen goede zaken met dank aan LeBron James

admin • 10:40, 22-02-2020 / Laatste Update: 04:44, 08-01-2024

Met LeBron James als topscorer hebben de Los Angeles Lakers hun toppositie in de Western Conference van de NBA verstevigd. De Lakers versloegen Memphis Grizzlies met 117-105. James was goed voor 32 punten.

Opmerkelijk was het optreden van Anthony Davis, die vanwege een blessure aan een vinger onzeker was voor het duel met de Grizzlies. Davis stond in de basis maar verdween al na enkele minuten naar de kant na een botsing met Jaren Jackson.

Na een lange behandeling aan een pijnlijke kuit keerde hij terug uit de kleedkamer om in het vervolg nog voor 28 punten en 13 rebounds te zorgen. De gasten keken vroeg in het derde kwart tegen een achterstand van 25 punten aan, naderden tot op 4 punten maar zagen toen de Lakers weer weglopen.

Naaste belager Denver Nuggets verloor bij Oklahoma City Thunder. Chris Paul leidde de thuisploeg met 29 punten naar een 113-101-overwinning. De 32 punten van Denver-ster Nikola Jokic bleken niet voldoende.