Michael Jordan is de GOAT van de best betaalde sporters ooit: 3,07 MILJARD euro

21 maart 2023

ANP
michael-jordan

Cristiano Ronaldo of LeBron James behoren, niet verrassend, tot de best betaalde sporters ooit. Maar zijn zij ook de best betaalde sporters aller tijden? Nee! De GOAT is namelijk Michael Jordan! En de basketballegende is met afstand de best betaalde sporter OOIT! Zo verdiende hij tot dusver meer dan bijvoorbeeld Cristiano Ronaldo en LeBron James samen.


En hoeveel heeft Jordan tot dusver dan verdiend? Volgens data van de website CasinosEnLigne.com komen zijn verdiensten uit op een slordige 3,07 MILJARD EURO (3,3 miljard dollar). Wat een bedrag!

Beste basketballer aller tijden
Jordan wordt algemeen erkend als 1 van de beste basketballers aller tijden en won onder meer 6 NBA-titels. Maar zijn invloed reikt veel verder dan alleen maar zijn prijzenkast. Hij is al meer dan 20 jaar met sportpensioen, maar nog steeds verdient hij bakken met geld.

Wie staan er nog meer op de lijst? Check deze hieronder!

Wie zijn de best betaalde sporters ooit?


best betaalde sporters aller tijden

Ronaldo is wel de best betaalde voetballer op de lijst, maar hij moet met golfers Tiger Woods, Arnold Palmer en Jack Nicklaus voor laten gaan. Ook Lionel Messi, David Beckham en Neymar zijn op de lijst te vinden.